Uppdrag

Jag ska iväg i några dagar. Försökte göra dagens uppdrag, men det känns som jag bara stressar igenom dem och inte gör dem ordentligt. Blir inte lika roligt.
Har gjort uppdragen med Tobbe och när man ska befria Linda. Har börjat uppdragen med de försvunna hönsen, men avbröt mitt i. När jag kommer hem igen fortsätter jag. Fast kommer bara vara hemma till och från nu under sommaren, så det komemr väl inte bli helt ordentligt förrän skolan börjar (hemska tanke)
 
 
 

Vingården

Igår flyttade jag till Vingrådens stall. Tycker det är jättemysigt och vackert. Dessutom väldigt centralt.
Jag vet inte riktigt om det blir något spelande för mig idag, vi ska ha gäster. Men jag kommer nog kunna logga in och göra något uppdrag åtminstone.
 
 
 
 

Skördebygden

Idag har jag kommit in i Skördebygden. Jag har även gjort Midsommaruppdragen och uppdragen med klockan. Är inte klar med något av dem, så det fortsätter imorgon.
Igår lärde jag mig hoppa. Har ruskigt kul just nu, haha. Har påbörjat en ny outfit. Behöver bara en ny hatt och utrustning till hästen. De hattar jag väljer mellan måste man vara level 10-13 för att köpa, så det kommer dröja ett tag.
Är lite osäker på håret också. Det passar outfiten, men det känns inte helt rätt. Men förutom det jag hade innan finns det inget som jag tycker direkt är snyggare.
I vilket fall så är det jättekul!
 
 
 
 
Till top