Starcoins och ny hemsida

Den nya hemsidan kom upp igår. Eller det kanske var idag, jag är inte säker. Det hade i vilket fall varit mycket strul (vilket jag inte märkte av alls, då jag spelade på morgonen igår). Men som kompensation för besväret fick alla spelare 200 starcoins!
Jag köpte mig ett nytt fräsigt hår, och en tröja som jag föll för (fast tröjan köpte jag för Jorvik shillings, hade visst råd med det).
Älskade tröjan, rainbows you know *-*
Fick en bild som jag blev väldigt nöjd med, som jag kanske fixar till header imorgon. 
Bloggen är fortfarande under uppbyggnad när det gäller utseende. Men inte för att någon märker det, ingen läser min blogg än
Men det ska jag se till att folk gör i framtiden, och så kan de blicka tillbaka till mina första inlägg och se vilken cool nybörjare jag var!
 
 
 

Silverspirit

Jag tänkte skriva lite om min starthäst, Silverspirit. Jag vet att de allra flesta ger smeknamn till sina hästar, och det tänkte även jag göra. Men jag föll verkligen för namnet Silverspirit fastän jag inte kommer på något smeknamn. Men jag är väldigt nöjd med honom i vilket fall. Tycker om hans namn och hans utseende. Har sett många som har likadana starthästar, men han är ändå speciell för mig. När jag blir Star rider har jag två hästar jag tänker köpa. Två stycken Andalusiers. Jag ska köpa fuxen och palominon och båda ska få kort man. Sen har jag inte fler hästar som jag planerar att köpa för tillfället men det är jag säker på att det kommer komma.
 
Här är i alla fall lite bilder på min vackra springare!
 
 
 
 
 
 
 

Stranden

I onsdags uppdaterades spelet. Min första uppdatering! Var väldigt spänd på vad som skulle, just för att det var min första. Har ju knappt vistats på Fort Pintas strand innan. Och aldrig sett Fort Pinta utan sin vackra strand. Men jag tycker verkligen att stranden är väldigt mysig. Och jag älskar att icke Star riders också kan vara där!
Till top