Tid med Silver

Just nu är alla mina hästar level 15 och jag ska försöka att inte köpa någon mer på ett tag. Men jag gör ändå de flesta lopp och dagliga uppdrag varje dag för att få Jorvik Shillings. Jag har försökt rida på alla hästarna i stallet lite nu när det inte är en som jag behöver fokusera på att levla. Men nu har jag bestämt mig för att rida Silver mest ett tag, för när jag började spela SSO fanns hästfunktionen redan, och jag har inte ridit på min starthäst lika mycket som många andra. Det var ju ett tag som man bara hade sin starthäst att umgås med, och då blir det ju ännu mer speciellt band på något sätt, och jag känner att jag inte har ridit Silver tillräckligt mycket. Därför ska jag göra det nu!
 
 

Vad jag håller på med just nu

Just nu håller jag på med flera olika SSO-relaterade saker. Jag har en del speedpaints som jag ska publicera. Jag försöker publicera varje fredag tills alla är publicerade. Jag har en "My horses"-video som jag ska ladda upp någon gång. Jag har två musikvideor (som de jag gjort med "Amanecer", "Don't wait" och "El mismo sol") som jag planerar att göra. Jag håller på lite med en redigering av Lotus, och filmar det till en speedpaint. Jag håller också på att förbereda lite smått inför serien som jag ska göra i vinter, lite med karaktärerna o.s.v. I själva spelet så gör jag dagliga uppdrag och lopp för att spara ihop Jorvik Shillings till de sista plaggen i outfiten jag gör, plus att jag har påbörjat en till outfit lite grann. 
Det är en hel del grejer, men det känns bra just nu. Jag tycker om att ha något att göra, så längde det inte blir för mycket. Här är lite gamla bilder som jag inte har postat innan.
 
 
 
 
 
 
 

Fler morganhästar och en kockoutfit

I onsdags kom det nya hästar, och som jag hade hoppats så var det ingen som jag ville köpa. De var alla tre väldigt fina, såklart, men jag kan absolut avstå att köpa någon den här gången. Nästa vecka verkar det bli en uppdatering av Fort Pinta, så som det har blivit med Moorland och Silverglades slott. Det ska bli spännande. Här kommer ett foto för att liva upp inlägget, från när det var pannkaksbakar-event i torsdags och vi hade kockkläder på oss!
 
 
Till top