Juluppdrag

Nu var det ett tag sen som jag blev klar med årens juluppdrag. De var lika mysiga som förra året tycker jag. Precis som förra året så hämtade jag och Capu ut julklapparna den sista dagen tillsammans. Man fick en julmössa, benlindor, julönskningar och en påse julrenspulver om jag kommer ihåg rätt. Nu börjar också 2015 närma sig sitt slut, och jag ser fram emot 2016, jag tror att det kommer bli ett bra år!
 
 

My lights

Här är en liten video! Jag spelade in den förra veckan eller veckan innan det, jag är inte helt säker. Men jag tycker att det är en mysig video i alla fall, och jag är ganska nöjd med hur den blev :)
 
https://www.youtube.com/watch?v=4Bm6vG26DoU
 
 

Nya huvuduppdrag

Igår kom nya huvuduppdrag som var jättespännande. Jag sov faktiskt över igår, och andra dagen var mycket mer spännande än första, även om första var rolig också. Efter uppdragen kommer ju lite ryktesuppdrag, de går väldigt snabbt att göra så idag blev jag gillad, jag behövde bara göra stenarna två dagar (och idag gjorde jag inte ens hälften av dem). När man blir gillad så behöver man inte göra mer stenar, utan då kommer en "Fortsättning följer"-ruta upp, och jag längtar verkligen tills fortsättningen följer! Imorgon är det fredag, och om jag hinner ska jag posta en video! :D
 
 
Till top