Brun outfit!

Jag tyckte verkligen om det ljusbruna setet som kom till spelet igår. Jag köpte sadeln också, men det blev lite mycket tillsammans med filten, därför fick det bli en annan sadel till den här outfiten! I början var jag skeptisk över hur den här outfiten skulle sluta, men jag blev nöjd i slutändan!
Jag tycker mycket om att göra outfits, det kan vara svårt och tidskrävande men om man blir nöjd med resultat känns det alltid jättekul!
 
 
 
 

Hotpepper

Jag har blivit tjatad på om att köpa den här hästen sen den kom ut, ungefär. Mina vänner i klubben har försökt fresta mig att köpa den genom att visa hur fin den är. I början var jag väldigt skeptisk, den är lik Capricorn, fast med annat ansikte och man och svans. Dessutom har jag redan tre Fjordingar, jag behöver inte mer än så. Men ju mer jag såg den desto mer insåg jag att det var en häst som nog skulle passa mig. I slutet höll jag fast bara av tanken på att jag måste spara sc. Men i måndags fick jag provrida den och jag insåg att jag var tvungen att köpa den.
Jag ville inte döpa den efter ett stjärntecken, det känns lite uttjatat nu. Men jag ville att namnet skulle inspireras av min kärlek till Indien. Därför fick det efter mycket velande bli Hotpepper aka Chili. 
Nu får jag motvilligt erkänna att jag är nöjd med mitt köp, haha!

 
 
 
När jag skulle fota Chili ville jag passa på att fota tillsammans med fler personer som har den här hästen. Med på första bilden är Capu. På andra är det (från vänster) Mad, Manda och Ernst!
 

Hästloggor

Jag fick en idé häromdagen, som jag blev färdig med igår. Jag tänkte göra varsin "logga" till varje häst. Inspirerat av deras namn. Eftersom jag har gjort en redigering av varje häst så satte jag "loggan" på redigeringarna! Såhär blev det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top