Kanalbild

Idag försökte jag fixa en kanalbild för att liva upp min Youtube-kanal. Det tog jättelång tid och jättemånga försök att få den att passa in. Men tillslut fungerade det! Den ser lite annorlunda ut på kanalen eftersom jag fick ändra den en massa för att den skulle kunna få plats.
 
 

Speedpaint - Guld

Det tog lite längre tid att ladda upp Speedpainten av den här redigeringen än vad jag trodde. Första gången hackade den upp sig i mitten, så jag var tvungen att ladda upp den på nytt. Men nu fungerar den som den ska! Jg använder gratisversionen av Bandicam när jag spelar in speedpaints, så jag kan bara filma 9 minuter åt gången. Det blir därför många olika klipp som jag måste sätta ihop, och den här gången har ett klipp försvunnit. Det är därför det hoppar så snabbt mellan att jag håller på med grunden till hästen, till att jag ritar ränderna på ryggen. Men det positiva är att jag lyckades göra den här snabbare än de båda tidigare. De förra har varit så långa, men den här är mer lagom längd!
 
https://www.youtube.com/watch?v=F7o6P-cObFM
 
 

Redigering - Guld

Jag fick den här idén tidigare i veckan, och jag ville verkligen genomföra den. Jag har mest gjort ganska enkla redigeringar av var och en av mina hästar. Jag har gjort några redigeringar till andra, två Aprilhästar och en även en tigerhäst, men den här guldhästen har varit en av de roligaste att göra.
Jag försöker lägga ner mer tid på bakgrunderna nu, för det gör mycket mer för redigeringen än vad jag trodde! Jag har gjort en speedpaint av den här redigeringen också, som jag håller på att ladda upp just nu!

 

 
Till top