Nytt vinterutseende

Idag har varit en produktiv dag vilket jag tycker mycket om. Imorse klippte jag mina tånaglar och städade duschen, på förmiddagen började jag med avsnitt två av den nya serien. På eftermiddagen loggade jag in på SSO och gjorde klart veckans juluppdrag, lite dagliga och lopp och hade roligt med klubben lite grann. Nu på kvällen har jag gjort en vinterheader. Jag har blandat in lite allt möjligt som har med vintern att göra. Fyrverkerier, en kinara, en menorah, en sevivon, en julgran, paj, sufganiyot, någon Allahabadi cake-liknande tårta, lite nötter, en mistel, lite ljusslingor, och såklart några nära och kära från stallet. (Jag gjorde ett par turróns som jag tyckte blev väldigt söta också, men tyvärr glömde jag spara dem så de kom inte med på headern. 
Jag är faktiskt väldigt nöjd, jag får en jättevintrig känsla av den här och jag tycker att den är väldigt mysig! Jag filmade också när jag gjorde den så det kommer bli en speedpaint (jag kommer berätta mer om mina planer för videos under December snart). Det kändes som om det var något mer jag skulle säga men jag kommer inte på det nu, haha :p Nu har bloggen i alla fall fått ett vinter-utseende som jag är nöjd med!
 
 
 

Paradisön - extra

Nu har jag precis släppt den här videon som jag gjorde klart för ett tag sen. Det är en video med lite extra fakta om Paradisön, som jag pratade om redan när sista avsnittet av serien släpptes. Nästa vecka släpps första avsnittet av Dinosauriens dal, och jag hoppas att jag hinner få klart avsnitt 2 till veckan efter det, för jag har inte ens börjat på det än.
 
https://www.youtube.com/watch?v=YYqaA2Z-NlY
 
 

Level 18

I torsdags hände mycket, jag blev level 18 plus att jag hittade alla stjärnor och alla hemliga platser utom en. Jag har 5 platser som jag inte har hittat, tror jag, men folk säger att vissa platser inte går att hitta än så de kanske inte går att ta sig till än.
 
 
Till top