Halloweenvideo

Här är en kort Halloweenvideo som jag gjorde med lite filmklipp från uppdragen, pumpajakten och lite annat! Glad Halloween!
 
https://www.youtube.com/watch?v=BULRJUY-CR8
 
 
 
 

Throwback - Julheadern!

Förra året hade jag en alldeles julig header som var väldigt mysig. Efter att jag hade skrivit Throwback-inlägget torsdags så gick jag igenom en massa gamla bilder och jag fastnade för den här. Den har en så härlig känsla över sig tycker jag. Jag får försöka göra någon liknande header i år! (Förresten så tror jag att jag har hittat 29 spöken, att jag bara har räknat fel någonstans. För när jag räknade mina gåvor fanns där 29).
 
 

¡Corre!

Här är den andra videon som jag planerade för ett tag sen! Jag valde att posta den denna veckan för jag tycker att den känns lite höstig, men jag kan säga att jag håller på med en kort Halloween video just nu också, som jag inte kommer vänta en vecka med att posta, utan jag postar den när den är klar. Därför kommer det nog två videos den här veckan! 
Men den här videon är jag väldigt nöjd med, jag tycker att redigeringen är mycket bättre än på de tidigare "musik videorna" jag har gjort. Videons story går att läsa i beskrivningen!
 
https://www.youtube.com/watch?v=Ba_0wE6rSWQ
 
 
Till top