Aprilhästar 2016

Nu har jag tillslut blivit klar med att fixa till bilderna jag tog på första April! Det kan komma en video i helgen/nästkommande vecka kring framtida serier men jag är väldigt osäker på om jag kommer ha tid, så vi får se hur det blir. Här är i alla fall de färgglada Aprilhästarna!
 
 
 
 
 
 
 

Starstable randomness

Det blev en väldigt fullspäckad helg det här, så jag har ännu inte hunnit redigera aprilbilderna, det får jag fixa i veckan. Men det jag har hunnit är att färdigställa den här randomness-videon. Jag tyckte den var väldigt rolig att göra och jag är rätt nöjd med resultatet. Ni får gärna säga vad ni tyckte om videon i kommentarerna nedanför den och även säga vilken som var er favoritdel!
 
https://www.youtube.com/watch?v=f12mDZE_oPY
 
 

Påskäggsletning

Det är mycket att göra i skolan och allmänt i livet för tillfället, vilket har gjort att jag inte har så mycket tid att redigera bilder eller videor. Därför blir det lite dålig uppdatering från min sida vilket jag ber om ursäkt för. Men nu i helgen tänkte jag redigera klart bilderna jag tog på första april så att jag kan posta dem. Jag tänkte också göra en SSO "randomness"-video så att jag har någonting att posta på min YouTube-kanal. Snön är fortfarande kvar i Spegelträsket av någon dum anledning, så den större redigeringen jag håller på med (det vill säga där jag redigerar allt och inte bara suddig bakgrund och ljuset) får fortfarande vänta. Men här kommer två bilder från i påskas när jag letade påskägg i en grön kycklingoutfit, jag lyckades redigera dem i veckan så jag postar dem här för att liva upp inlägget som inte riktigt handlade om påsken på SSO utan mer om projekt jag håller på med :p
 
 
 
Till top