Spionera på GED

I torsdags förra veckan postade jag min Raptor-video och jag funderade på att ladda upp en till video på lördagen men jag gjorde inte det. Jag ville ju gärna posta en speedpaint men snön är fortfarande kvar i Spegelträsket och jag behöver ta en bild där för att göra klart redigeringen jag håller på med. På fredag kommer antingen Aloma Sunson fashion show eller en speedpaint, det var ett tag sen det kom en speedpaint känns det som men samtidigt vill jag gärna posta Aloma Sunson fashion show. Vi får se hur det blir helt enkelt.
Här är ett par bilder från när jag utforskade Gamla Hillcrest i helgen. Det går faktiskt att ta sig överallt dit till fots även efter uppdragen, bort till grinden vid Mrs Pike, uppe där Herman blev fångad och nere vid stängslet intill Stormfälten. Det är ganska roligt att springa omkring där faktiskt och jag gömde mig i ett par buskar på något ställe för att spionera på GED.
 

 
 
 

Do Dah musikvideo

Som jag skrev i inlägget jag postade för en liten stund sen så blev mitt bidrag till SSO's tävling klart igår och nu är videon upplagd på YouTube. Det tog en stund att redigera den och låten fastnade verkligen i huvudet efteråt, men jag känner mig ganska nöjd med mitt resultat! Eftersom jag filmade första gången modeshowen höll rum så fokusera jag inte på outfitsen som visades, och senare igårkväll när jag tänkte se showen igen för att fokusera på outfitsen så dog min dator när jag åkte med bussen så jag missade det precis, en timme senare försökte jag igen men då laggade det så modellerna inte hade några kläder på sig. Det verkade inte som jag skulle se showen igår alltså, men jag såg den nyss och alla outfitsen som visades upp var väldigt häftiga tycker jag och jag hoppas verkligen att alla kläder som visades kommer komma till spelet!
Här kommer länken till min musikvideo till Raptors låt Do dah:
 
https://www.youtube.com/watch?v=sThslrN-V74
 
 

Hästön

Igår var det onsdag. Jag bestämde mig för att skicka iväg en hel del hästar till Hästön och ta hem ett gäng andra. Jag började självklart tänka på hur roligt det hade varit om vi hade kunnat ha alla hästar hemma. Men även om det kanske inte skulle kunna hända så önskar jag i alla fall att vi skulle kunna ta oss till Hästön för att hälsa på hästarna där. Det känns så synd att de är helt isolerade på Hästön och man kan inte umgås med dem och ta hand om dem bara för att det bara får plats 10 hästar i stallet. Det borde gå att fixa en funktion så vi kan ta oss till Hästön, själva ön finns ju i spelet. Den ligger långt i sydöst, och folk har tagit sig dit via buggar. Så det borde inte vara alltför svårt att fixa så vi kan ta oss dit, men SSO kanske vill öppna området norr om ön innan? Det vore i alla fall jättetrevligt att kunna hälsa på hästarna på Hästön så att man inte får såna skuldkänslor varje gång man skickar iväg dem.
Igår redigerade jag också en video till musikvideo-tävlingen och den laddas upp just nu. Jag kanske laddar upp en video på lördag också men jag vet inte riktigt. Jag hade tänkt att det skulle vara en speedpaint men redigeringen jag håller på med behöver Spegelträsket utan snö för att kunna bli klar, men SSO tar aldrig bort snön därifrån vilket är väldigt jobbigt. Så vi får se om jag kanske postar Aloma Sunson fashion week på lördag eller om jag väntar en vecka.
 
 
Till top