Drömhusdjur

Igår (onsdag) var jag sjuk så jag vilade hela dagen men idag mår jag mycket bättre så jag lyckades färdigställa det här som jag började på i tisdags. Innan jag forstätter vill jag bara påminna om att följa mig på instagram (instagram.com/alomasunson eller sök @alomasunson på instagram) för där skrev jag lite mer om att jag var sjuk samt att jag påbörjade det här lilla projektet.
I alla fall, jag har uttryckt många gånger hur jag älskar husdjuren i SSO. Jag äger en massa, inte riktigt alla men det hade jag säkert gjort om de inte var så dyra och vissa är såpass lika varandra men kanske att jag ser till att äga alla husdjur tillgängliga i spelet i framtiden. Men för ganska länge sen kom sälarna, vilket var det första limited edition husdjuret och det första husdjuret som inte var hund, katt eller kanin. För några veckor sen kom även grisarna till spelet vilket var superroligt. Men det fick mig i alla fall att fundera på alla husdjur jag önskar det kom. I den här bilden har jag fått fram två olika igelkottar, tre olika lamm och en jordekorre som vi så tydligt känner igen från många uppdrag. Igelkotten finns i spelet också, vid ingången till Gyllenåsarnas dal. Den vita versionen finns inte i spelet men jag har sett flera vita igelkottar IRL och skulle älska om det kom en sån version om igelkottarna skulle gå att köpa. Det vita och det gråa fåret finns i spelet, dock har jag mixtrat en del för att få det att se ut som lamm. Förutom de två la jag till en tredje version som för mig är ett typiskt får, även ett svart och ett brunt lamm skulle vara roligt. Jag kommer visa upp fler av mina drömhusdjur för det här var fruktansvärt roligt att redigera, så till exempel vargungar kommer jag visa upp nästa gång. Även om ingen av mina idéer och drömmar någonsin blir tillagda i spelet så hoppas jag att andra slags husdjur kommer för jag älskar att samla på dem och de är så söta att rida runt med. (Om lamm, igelkottar och jordekorrar blir köpbara blir jag förstås överlycklig men vad för slags djur det än läggs till i framtiden blir jag glad). Nu ska jag genast dra igång med fixa ihop en bild av en vargunge och vad mer jag kan komma på, ni får gärna kommentera vad era drömhusdjur i SSO skulle vara så kanske jag fixar bild av det också!
 
 

Bilder av Aubergine

Igår (måndag) sprang jag runt lite överallt på Jorvik för att ta bilder med Aubergine. Det var evigheter sen jag spenderade tid att faktiskt bara ta bilder, inte för att visa upp en outfit eller en ny häst utan ha en liten photoshoot. De nya Frieserhästarna är så vackra så det fick mig verkligen sugen på att göra en sådan här liten photoshoot. Jag fick fram fem bilder utav det hela. Det tar väldigt tid för mig att få fram en färdig bild då jag är en perfektionist och är väldigt noggran med mina bilder. Så först måste jag ha den perfekta bakgrunden med den perfekta outfiten och få fram den perfekta posen och sen ska jag redigera bilden vilket tar ett tag (jag tror att på de här bilderna spenderade jag ca en halvtimme på varje, minst). Så med fem olika bilder på fem olika platser på Jorvik kan ni förstå att det tog lite tid att få fram de här bilderna men det var väldigt roligt och jag är nöjd med dem! Att jag har en lång att-göra-lista där alltför få punkter är gjorda och jag ägnar min tid åt detta är en annan sak, men sånt är livet och just nu föredrar jag faktiskt att bara ta det lugnt och göra saker som jag verkligen vill göra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya Frieserhästar

Som jag sa i inlägget igår så spelade jag in en liten video när jag köpte Aubergine som jag släppte idag. Jag uppdaterade även precis inlägget med alla hästars "märken", inlägget går som innan att hitta i kategorin "märken" här på bloggen!
 
https://www.youtube.com/watch?v=_bw8MqODO5w
 
 
Till top