Vainillabaya och Opalcorona

I söndags köpte jag nya hästar, Oregano och Vanilla. Ni har redan sett hur fina de är om ni har kollat på videon som jag postade, men här kommer en bild på varje ändå. Båda två är otroligt vackra tycker jag. Det som är tråkigt med Shirehästar är att benlindorna inte syns vilket gör det svårt med vissa outfits då de kan bli tråkiga utan benlindor. Men det finns positiva och negativa grejer med allting, det gäller bara att hitta en outfit som funkar utan benlindor till dessa två och även Epazote som är på Hästön :D
 
 
 
 

Ännu mera dagliga med Capu

I söndags när jag köpte Vanilla och Oregano så gjorde jag tillsammans med Capu senare på dagen lite dagliga och lite regnbågsjagning. Som vi har gjort ett par gånger tidigare tog vi på oss matchande roliga outfits för att det ska bli mer kul att göra dagliga. Igår, måndag, redigerade jag alla bilderna som jag pratade om i söndags. Alltså regnbågsbilderna som kom upp igår, de här bilderna med Capu och bilderna på mina nya hästar som kommer komma upp imorgon. Som ni kanske ser har jag också ändrat utseende lite på bloggen. Det här är bara tillfälligt, men jag ville ha något lite grönt och vårigt, vinterheadern passar inte alls längre. Jag har haft det här temat tidigare och jag gillar det verkligen! Jag ska försöka fixa så att headern blir lite mer spännande och även fixa med bakgrunden, kanske få in lite växter för att få det ännu vårigare. Här är i alla fall jag och Capu i våra fina outfits!
 
 
 
 
 

Regnbågar på Jorvik

För snart två veckor sen kom det regnbågar till Jorvik. Air Star var kaos under onsdagen och torsdagen, det gick inte att spela på grund av allt lagg och nätverksfel. Men under helgen där efter lugnade det sig och det fungerade som det skulle. När det fungerar som det ska är det jätteroligt att jaga regnåbgarna. Jag har lyckats få hela settet av kläder och utrustning, men jag tycker fortfarande att det är roligt att gräva efter allt regnbågsguldet. Även om jag har fått allt som Chaun har att erbjuda så springer jag fortfarande och letar guld om jag ser en regnbåge när jag är online. Man får ju också en massa mat vilket är perfekt för mig som inte använder mig av stallhjälp. Sen är regnbågarna även väldigt vackra och att ta bidler med dem var det jag ville mest av allt egentligen. Jag tog ett par bilder helgen efter att de kommit men jag har inte haft tid förrän nu att redigera dem så här är dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top