Fläckig Welshponny

Jag var på lite redigeringshumör nu i helgen så jag fixade med den här lilla bilden. I övrigt har jag försökt ta det lite lugnt, varit ute en liten stund i det fina vädret nu idag Söndag. Det är inte långt kvar till sommarlovet nu ju och sen ska det bli spännande att se vart livet bär en!
 
 

Sjöjungfrur?

Jag har glömt skriva om detta här på bloggen, jag skrev visst bara på Instagram. I onsdags släppte jag en video där jag berättar lite om min framtida serie. I slutet har jag även lagt en sneakpeek på hur det kommer se ut. Jag ser mycket fram emot att göra den här serien, men som jag berättar i videon så vet jag inte när den kommer komma, vi får se helt enkelt!
 
https://www.youtube.com/watch?v=Xd-VsEaAXTw
 
 

Ukraina vann!

Ukraina vann faktiskt Eurovision song contest igår. Jag hejade på dem som jag sa, men jag trodde inte att de skulle vinna. Jag trodde att det skulle bli Australien eller Ryssland. Jag är såklart jätteglad att Jamala vann, men jag tycker det är jättetråkigt att se alla elaka saker som folk säger. Folk säger att låten suger, att den inte förtjänar att vinna, att detta var den sämsta Eurovision i världshistorien, bara en massa onödiga elaka saker. Jag tycker folk som gör så är så korkade, istället för att lägga din energi på att skriva en nedvärderande kommentar på sociala medier som gör både ditt och andras liv mer negativt, skriv istället "Ukraina var inte min favorit men stort grattis och jag är glad att den jag hejade på kom på fjärdeplats!" eller något liknande. Sen kan folk sluta vara så förvirrade över hur Jamala kunde vinna, det är inte konstigare hur det gick till än något annat år. Folk röstade på henne för att hon hade en stark röst och en vacker sång med ett ännu starkare budskap. Sluta gråta och gör något värdefullt av era liv istället, säger jag, så kan vi alla se fram emot Eurovision 2017 i Ukraina och vi som har bra musiksmak och tyckte om Jamalas sång kan fortsätta att njuta utav den.
 
Förresten så gjorde jag klart videon jag pratade om idag, jag ska ladda upp den under veckan! Här kommer en bild av mig och Vanilla på Sydhoven för några morgonar sen. Jag har en hel del bilder som jag tagit vid olika tillfällen men som jag inte orkat redigera, vilket är bra för tillfällen som det här då jag bara snabbt kan redigera en bild att ha i inlägget och inte behöver logga in och ta en helt ny.
 
 
 
 
Till top