SSO är härligt

Det var en vecka sedan jag bloggade förra gången, förlåt för det, hehe. Men det blev ingen ny häst förra veckan, dock kontaktade jag support om serverbyte, men de flyttar inte folk mellan servers just nu, men de säger att en funktion där man själv får bestämma vilken server man spelar på ska komma inom en snar framtid.
Kanske blir det ny häst denna helg istället!
 
Har suttit och spelat SSO hela morgonen och gjort alla dagens uppdrag. Det är verkligen mysigt att spela SSO på morgonen. Tycker att det är så oerhört härligt att springa runt på våran ö och träffa alla. 
Även andra spelare kan vara roliga att träffa, vissa har väldigt speciella namn!
 
 
 
 

Nu är första veckan i skolan över!

Puh, äntligen!
Tycker verkligen inte om skolan. De flesta lektioner är okej, jag förstår det mesta, lite lång dagar men det är bara att bita ihop. Men det som verkligen irriterar mig är folket. Enligt mig är alla idioter, och jag orkar inte med dem. Men men, jag umgås med dem som jag just då känner minst avsky mot. Livet flyter på.
 
Nog om det sorgliga, till SSO!
Nu i hegen har jag en del planer. Jag ska kanske köpa en eller fler nya hästar. Jag ska nog även kontakta support, vill verkligen byta till Airstar. Det känns som att det är där jag hör hemma. Nästan alla bloggar jag läste/läser är skrivna av folk från Airstar. Kan bli mer, men dessa saker ska jag nog göra åtminstone!
 
 
 

Nu är skolan igång

Idag började skolan för min del. I slutet av sommaren var jag väldigt frånvarande och hade konstigt nog knappt lust för SSO. Men nu när skolan dragit igång igen fick jag sån himla lust. Jag behöver väl något kul i livet nu när allt är igång igen.
Gjorde faktiskt alla uppdrag jag hade! Kommer nog spela lite varje dag, men jag kommer inte göra varenda uppdrag varje dag. Kommer göra de jag tycker verkar roligast, hehe.
Men jag köpte en mössa till min outfit, plus sadel och träns. Tycker den är jättemysig och den börjar äntligen se lite bättre ut!
 
 
 
Till top