Röd outfit med Capu

Det har blivit lite tradition för mig och Capu att göra roliga outfits när vi ska göra dagliga tillsammans. Det blev inte jättemycket dagliga gjorda för att vara ärlig, mycket tid gick åt att göra outfitsen och ta bilder och vi båda två har rätt mycket annat att stå i utanför SSO. Men denna gången blev det en härlig röd outfit. Jag har två till bilder att redigera till senare men jag skriver det här inlägget och postar de två färdiga bilderna så länge för att det inte ska bli alltför tomt med uppdatering. De andra bilderna kommer nog till användning i ett annat inlägg!
 
 
 

Grisungar

I förra veckans uppdatering kom det tre små grisar att köpa och ha i sadelväskan. Som jag har pratat om massvis med gånger så älskar jag husdjuren. Jag har alla sälar, alla nallar, alla de senaste katterna, en hel del av de gamla katterna, en hel del hundar och en del kaniner. Det är några få husdjur som jag inte har ännu för att de är väldigt dyra, men jag kommer förmodligen köpa åtminstone några av dem också i framtiden då jag tycker om att ha husdjur som matchar mina outfits. Så självklart köpte jag i alla fall alla grisarna, och jag tycker de är jättesöta! De rör på sig hela tiden också. De dansar, vrider på huvudet som om de får syn på något, kryper ner i väskan och så vidare, så de är jätteroliga att ha med sig i sadelväskan. Jag märkte också att sälarna har börjat röra på sig ännu mer, de ser inte lika stela ut. Jag har inte tittat till några katter hundar eller kaniner, men det kan ha hänt samma för dem. I vilket fall så är jag superglad över grisarna och ser fram emot vad det kommer komma för husdjur i framtiden! Jag var förstås också tvungen att göra en liten bild med de tre, på samma vis som jag har gjort med många av de andra husdjuren.
 
 
 

Bluespark

Här är Bluespark aka Blue, som jag köpte ett par dagar senare än Red och Purple. Som jag sa så föredrar jag den gråa formen, jag tycker inte alltför mycket om den blåa formen. Jag tycker tvärtom med de andra två, där föredrar jag den färgglada formen men är inte så förtjust i den "vanliga" formen. Men det känns bra att ha köpt alla eftersom de nu har försvunnit och de är väldigt häftiga alla tre!
 
 
Till top