Nytt vinterutseende

Idag har varit en produktiv dag vilket jag tycker mycket om. Imorse klippte jag mina tånaglar och städade duschen, på förmiddagen började jag med avsnitt två av den nya serien. På eftermiddagen loggade jag in på SSO och gjorde klart veckans juluppdrag, lite dagliga och lopp och hade roligt med klubben lite grann. Nu på kvällen har jag gjort en vinterheader. Jag har blandat in lite allt möjligt som har med vintern att göra. Fyrverkerier, en kinara, en menorah, en sevivon, en julgran, paj, sufganiyot, någon Allahabadi cake-liknande tårta, lite nötter, en mistel, lite ljusslingor, och såklart några nära och kära från stallet. (Jag gjorde ett par turróns som jag tyckte blev väldigt söta också, men tyvärr glömde jag spara dem så de kom inte med på headern. 
Jag är faktiskt väldigt nöjd, jag får en jättevintrig känsla av den här och jag tycker att den är väldigt mysig! Jag filmade också när jag gjorde den så det kommer bli en speedpaint (jag kommer berätta mer om mina planer för videos under December snart). Det kändes som om det var något mer jag skulle säga men jag kommer inte på det nu, haha :p Nu har bloggen i alla fall fått ett vinter-utseende som jag är nöjd med!
 
 
 
#1 - - Fiona Underland:

Jättefin header och en riktigt snygg ny design. :)

Svar: Tack så mycket Fil! :D
Aloma Sunson

#2 - - Anonym :

Vad tror du på? (Vad för religion/icke-religion tillhör du?)

Jag hoppas att du inte tar illa upp!

Svar: För att svara ärligt på frågan så vet jag inte vilken religion jag tillhör. Min ena förälder är ateist och den andra protestantisk kristen. Jag har släktingar som är både ortodox kristna, katolskt kristna och judar och några av mina närmaste vänner är hinduer. Jag tycker det är väldigt spännande och roligt med religion och jag antar att jag är lite influenserad av av olika människor jag känner, men jag känner ingen press att komma fram till vad jag verkligen tror på, hur det nu än kan identifieras :)
Aloma Sunson

Till top